Dag 3- fortsatt røykfri! (EDIT)

 

 

Og i kveld har jeg gått tom for snus også, så nå er jeg på vei til å rense kroppen min for nicotin! Men skal ikke se bort fra at jeg kjøper en ny boks med snus i morgen da. Er ikke så tøff enda at jeg tørr og gå helt uten, men det kommer etterhvert (håper jeg) :) Må vel innrømme at jeg har spist mer en jeg pleier i kveld, men det er en engangsforeteelse. Jeg nekter og bli en av dem som legger på seg når de slutter og røyke!Jeg skal bli sunn, ikke overvektig.

Jeg har gjort ett forsøk på søknaden til Linfield College, men det er så frustrerende med alle de teite spørsmålene de stiller. De skal vite hvem mamma er, hvam pappa er, hva de har studert, hva de jobber som, hvor de er fra, hvilken trosretning jeg tilhører, osv osv. Blir litt voldsomt. Men det er vel verdt det hvis jeg kommer inn til slutt!

I dag vasket vi hele leiligheten her. Ordentlig lag arbeid, så nå er det skinnende rent i alle rom :) Man slapper så mye bedre av når det er ordentlig rent og ryddig! Så nå skal jeg legge meg og lese litt i boken min,Forbrytelse og straff av Dostojevskij, før det er tidlig opp i morgen og forelesning 08.30. Etter det skal jeg jobbe på internasjonalt kontor. Så jeg må være litt opplagt!

/EDIT
Min lille bror har bursdag i dag(13. januar)!Happy birthday little brother!Love you :D


(Ønsker meg forresten denne!)

4 kommentarer

14.01.2011 kl.00:08

oo jeg sliter med det samme :) men jeg klarer det ikke, så jeg har begrenset meg til noen røyk for dagen :( vanskelig :) snusa du i tilleg til røyken eller er det substitut for røyken ??

Life Lemons & Lemonade

14.01.2011 kl.00:14

Anonym:Nja av og til mens jeg fortsatt røyket men ikke gadd gå ut, tok jeg meg en snus i steden, eller hvis jeg ksulle sitte lenge på fly tog etc. Men var ikke mye. Nåe er det bare snusing. Jeg tor alle kan klare det, handler bare om hvor motivert du er:)

badbrunettes

14.01.2011 kl.00:37

ja men er litt sånn rat å måtte bryte me alle vaner, og spesielt de sosiale. ikke snuser jeg heller. Men jeg vurderte faktsik den rosa boksen som dufta mint ;)

Life Lemons & Lemonade

14.01.2011 kl.00:59

jeg tror vel at hvis man klarer å slutte uten å snuse så er det det beste.. Men jeg bare tenker t jeg vil gjøre det så enkelt som mulig for meg selv. Men du kan gjøre akkurat de samme tingene, bare uten røyk:) Du vil jo fortsatt være deg selv, bare sunnere!

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits