Hviledag (pictures)

I Sundays!
I dag sov jeg lenge. Eller jeg våknet egentlig ganske tidlig, men jeg lå og døset i halvannen time eller noe. bare fordi jeg kunne.Det er det lenge siden jeg har hatt mulighet til å gjøre og det var utrolig deilig!

Etter det stod jeg opp, leste litt organisasjonsfag, og planla morgendagen. Da skal jeg til lillestrøm og stå på stand for HIT på utdanningsmesse. Jeg får betalt for det, får vært i oslo, og får dekket hotel, så det er ikke noe å klage på i det hele tatt. Det eneste som er litt synd er at jeg går glipp av nesten en uke med forelesninger, men jeg skal ta med bøker og pc. Regner med det er internett der, så da får jeg gjort skole selv om jeg er på tur:)

Jeg gikk tur med Hege i deg også. Til Bø kirke. Jeg har bodd her i halvannet år nå, og jeg har aldri vært der før så det var på tide. Var ordentlig deilig og ut og gå litt!Blir liksom til at man sitter så mye inne når det er kaldt og snøvær. Men var ikke så galt i dag. Var vel bare en minus, og det snødde ikke for en gangs skyld. For min del kan det gjerne bli sommer nå.


Her skal meg og Hege ake en dag ;)
Bø kirkeHIT avd. Bø


Nå må jeg pakke til i morgen!
HA en fin kveld videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits