Ut i vår hage!

Vel først burde jeg vel starte med å fortelle litt om hvordan jeg hadde det i Oslo. Jeg var der fordi jeg skulle stå på stand på utdanningsmessen i Lillestrøm for Høgskolen i Telemark. Det var veldig gøy:) Og hotell rommet var fantastisk! Jeg hadde et dobbeltrom helt for meg selv, med en stor dobbelt seng, med stooore super myke puter, også var det badekar på badet! Koste meg veldig.Og hotellet er kåret til det hotellet i Oslo med best frokost, og det tviler jeg absolutt ikke på. Gleder meg til jeg skal tilbake dit når jeg skal på messen i Spektrum!
Grunnen til at jeg ble rekrutert til denne jobben, er det at jeg er en av bloggerene i rekruterings kampanjen til høgskolen. Her er et av bildene som er brukt, og på slutten av dette inlegget poster jeg en video som vil bli/blir brukt på kino:(Sammen med meg på det bildet her er Marius og Veronica.Dette er Marius blogg, og dette er Veronicas!)

I dag er det søndag, i hvertfall i ti minutter til i skrivende stund. Så jeg sov lenge, stod opp og spiste frokost, så gikk meg og hege en tur ut i "hagen" vår. Det vil si vi gikk i skogen bak Breisås, hvor vi bor. Det er noe av det jeg liker så godt med Bø, man trenger bare gå rett utenfor døren, så er man allerede på tur :)
Vi var ute og gikk i drøyt tre timer, og da var vi temmelig slitne når vi kom tilbake til leiligheten, men det var typ deilig sliten, man kjenner at man har brukt kroppen godt, og kan sløve resten av kvelden med god samvittighet ;)
Så da lagde jeg potetsuppe for første gang! Den ble kjempe god, også er det jo super billig og lage og veldig mettende! Kommer definitivt til å lage det igjen ja!

Men nå skal dere få bildene fra turen i snøen:) Ha en fortsatt fin søndagskveld!

 

(Her er kino videoen)

3 kommentarer

Grindjard

24.01.2011 kl.00:57

Kul video ! hvilket hotell har den beste frokosten?

Life Lemons & Lemonade

24.01.2011 kl.01:04

Grindjard:Tusen takk :)

Det var dette hotellet: http://www.clarionroyalchristiania.no/

justwhoiam

24.01.2011 kl.02:55

Takk for kommentaren, har tenkt på hva du sa. Og har bestemt meg for å slutte med det!

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits