Valentines-Shmalentines

Jeg har hittil (i voksen alder) enda ikke opplevd og bli hyggelig overrasket på 14. februar. Jeg har ikke hatt det vondt og fælt, og ligget hjemme og grått i fosterstilling. Overhodet ikke. Den datoen har bare aldri vært noe spesiell heller. Så hvorfor er det blitt sånn at man forventer at det skal skje noe "romantisk" på akkurat denne dagen? Er det bare ett resultat av sinnsykt bra markedsføring? I Norge heter det egentlig Allehjerters-dag, men likevel går alle norske kids rundt og kaller det valentines day. Vi er da ikke amerikanere?

Jeg for en har alltid ment at det er mye hyggeligere å få en håndplukket bukket, enn røde roser. Det er mer personlig og ligger mer tanke bak. Men komersialismen overtar, og i buttikkene flyter det over av billig skrap som man forventer at folk skal kjøpe til den man er glad i, på akkurat denne dagen. Hvorfor det? Er det ikke mye koseligere hvis det kommer spontant en hvilken som helst annen dag?en dag man ikke forventer det! At man ikke får noen oppmerksomhet på valentines betyr jo ikke at ingen er glad i deg, det betyr bare at man er hevet over og kjøpe kort som sier "I <3 U" når du åpner dem.

Ja jeg er valentines-Grinchen, og nei jeg fikk ingen blomster i år heller!Men jeg klarer meg, jeg trenger ikke en dag i året til å vise folkene rundt meg at jeg er glad i dem. Det gjør jeg de andre 364 dagenei året i steden:)
2 kommentarer

Bjarne

15.02.2011 kl.18:11

Bra skrevet! :)

Life Lemons & Lemonade

16.02.2011 kl.18:13

Bjarne: Takk skarru ha :)

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits