Helga kom, og helga gikk

Da jeg kom hjem fra messen i Oslo på torsdag var jeg utrolig sliten.Selv om det har vært gøy og stå på stand med de herlige meneskene fra HIT, og møte alle de håpefulle kidsa på utkikk etter noe å bruke fremtiden på:)Jeg har nå vært på messe i Lillestrøm, Kristiansand og Oslo. Det holder for i år. Jeg håper jeg klarte å overbevise noen om at Telemark er plassen og studere, men det vil jo vise seg!

Fredag gikk rolig for seg. Hadde egentlig tenkt å jobbe med logistikk oppgaven, men jeg ble en stund på jobb (internasjonalt kontor), og når jeg kom hjem var det middag, og så skulle hege på Revy, så da ble det utsatt. Dette ble en rød tråd denne helga. Viko er forresten studentuka i Bø. Flinke studenter ved HIT har jobbet hardt for å gi oss ett begivenhetsrikt program:)


På lørdag var det ta sjansen! Det er en av de beste festene i Bø i løpet av året. For de av dere som ikke er kjent med opplegget er det som følger: Man har ett lag, og kommer på en inovativ måte å være den raskeste ned bakken bak skolen på, slik at man kan ringe i bjellen som venter i bunn. Man får premie for mest oppfinnsomme, og raskeste. Jeg har aldri deltatt selv, men det er veldig morsomt og se på:)

Etter konkurransen er det afterski på skolen, med salg av øl og cider. Det er utrolig morsomt og sosialt! Selv om det kan bli litt mye av det gode til tider.


(Jeg fant bunnen i glasset for å si det sånn)

Deretter går turen til Kroa, hvor temaet for festen i år var VM.Jeg fikk ikke med meg denne, uten at jeg skal utdype noe videre hvorfor;)

Søndag ble rolig. Meg og Hege tok en tur til Bø's beste burger sjappe; Stasjonsbua, hvor vi kjøpte oss tidenes burger, påfulgt av sløøøøving resten av dagen og kvelden.


I dag skal det jobbes. Vi har lovet hverandre at vi ikke skl gå på Viko-vinkveld før vi føler  at vi har kommet ordentlig i gang med oppgaven. Hege er på forelesning, men jeg skal lese pensum til hun kommer hjem, hvilket forklarer hvorfor jeg skriver dette innlegget.....

Ha en super mandag :)
hitpro
hitpro
Stikkord:

3 kommentarer

Elena

21.02.2011 kl.11:06

Hey! Broren min går også på høgskolen i Bø! Og nevnte at han også skulle på vinkveld i kveld. Cool. høhø

Kos deg!

sifre

21.02.2011 kl.11:06

Fine bilder♥

BabyFace

21.02.2011 kl.17:16

SV: Tusen takk. gøy å høre at noen liker bloggen min. :)

Ølbildet ditt var foresten veldig kult! ^^

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits