Pandaer kan ikke fly..

Jeg kan ikke fly, ergo er jeg en panda!

Nok galskap. Jeg har ikke vært så flink til å skrive innlegg den siste uken av den enkle grunn at Det har vært Viko i Bø, på toppen av at jeg har hatt en innleverings oppgave i Logistikk som teller 40% av karakteren i faget. Den ble levert i dag og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Pleier stort sett og bli bra når jeg jobber med min super-partner Hege da :)På mandag var det Viko-vinkveld. Meg og Hege hadde jente vors her, med gjesteopptreden av Mads, før vi beveget oss nedover mot Naboen. Det var skikkelig gøy, lots of laughs :D Tirsdagen mått dog komme..Ikke fult så gøy.Onsdagen var fylt av forelesning og oppgaveskriving, før Intim Intern på Kroa. Det er en variant av åpen scene, kun for Viko. Med andre ord gjør man om åpen scene til en talent konkurranse. Veldig morro å se alle de flinke meneskene opptre :)

I kveld er det Volleyball natt-turnering i gullbring, og jeg har overtalt Hege til å bli med en liten tur hvertfall. Hun har eksamen på mandag, og skal bruke helgen til å lese:(


Nå må jeg gå og gjøre meg presentabel.

Til alle dere som skal spille i kveld, Lykke til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits