Phew!

Endelig er den travleste uken hittil i semesteret over! Og for en uke det har vært! Marta kom til Bø på lørdag, og det har vært mega trivelig og ha henne her, jeg kommer til å savne henne masse nå som hun drar tilbake til Spania igjen..

Jeg har jobbet masse på internasjonalt kontor denne uken, for på torsdag var det dgs for Internasjonal dag. Det var veldig vellykket, masse folk som så ut som de trivdes godt:) Arrangementet varte fra to til fire, og etter det var det rett hjem for å jobbe med innleveringsoppgaven i logistikk. Den hadde innleveringsfrist i dag klokka to, og det klarte jeg med god margin og en bra oppgaveskrive partner, Hege.

Nå er jeg i Oslo og besøker søstra mi, og i morgen er det harry tur, men akkurat nå skal jeg bare se film og slappe av, og riste av meg de siste restene av stress.

 

2 kommentarer

Ole Kristian

11.03.2011 kl.23:08

Good work Randa! Det var et imponerende opplegg på internasjonal dag!

Forøvrig også en meget bra blogg!

Life Lemons & Lemonade

12.03.2011 kl.10:14

Ole Kristian: Takk Takk :)

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits