Tåken begynner å lette

De siste ukene,og i større grad de siste dagene har jeg til en viss grad følt at jeg bare flyter av gårde, målløs med strømmen. Jeg har liksom ikke hatt helt kontakt med meg selv. Når jeg har vært våken har jeg vært flink,gått på skolen, vært i forelesninger og vært på jobb. Jeg har gjort de tingene jeg vet at må gjøres. Bortsett fra å rydde rommet. Rommet er en katastrofe per dags dato. Uansett. Jeg har ikke helt klart og få taket på ting. Jeg er fullstendig klar over at dette høres grusomt dramatisk ut, og mange synes sikkert jeg overdriver veldig.Dramaqueen liksom.Men det har ikke vært drama. Jeg har ikke hatt det kjipt eller vondt, jeg har ikke vært trist, bare...Ikke 100% tilstede.

Nå begynner det å synke inn. Siste semester i Bø. *Forhåpentligvis* Ikke fordi jeg ikke trives her, men fordi jeg er ganske sikker på at jeg absolutt vil trives i Belgia!

Skummelt, men spennende. Trist, men fantastisk.
Det er bare drøyt 2 måneder igjen.

Men jeg må ta meg sammen. Jeg vil ikke gå glipp av noe den siste tiden. Jeg vil kose meg med alle de fantastiske menneskene her i bygda, og jeg må fortsatt jobbe hardt hvis jeg vil holde snittet mitt oppe. Det føles så nært, men det er fortsatt mye som skal gjøres.

Jeg må pakke. Herregud jeg hater å pakke! Og det er jo positivt at jeg ikke trenger og tenke på det riktig enda :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits