I <3 Lebanon

I flere år (overdriver ikke) har jeg forsøkt å skaffe meg en libanesisk kokebok. Jeg mener jeg kan lage libanesisk mat, men min kunnskap er veldig begrenset, så hvergang jeg vil lage noe må jeg spørre pappa, eller stemoren min. Da er det tross alt enklere å ha de tilgjengelig hjemme. Nå har jeg funnet en på ebay som var på engelsk og bare kostet rundt hundre lappen inkludert frakt, så den kjøpte jeg :)

Jeg gleder meg kjempe masse til den kommer!Da skal jeg lage masse god mat, og eksprimentere med oppskriftene. Libanesisk mat minst engang i uka! NAM!

Jeg savner Libanon veldig. Skulle ønske jeg kunne reise dit til sommeren, men det er alt for dyrt, og hvis jeg skal til Belgia til høsten må jeg jobbe og spare penger...Jeg savner familien, jeg savner maten, havet, alle luktene, varmen,fjellene,naturen...

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits