Pause!

Denne uka har vært lang. Skikkelig lang. Så lang at jeg nesten tenker at det må ha sneket seg inn en ekstra dag akkurat denne uken. Minnestund, presentasjon, jobb, ting som skulle vært gjort men ikke ble det, ting som ikke burde skjedd men som skjedde. Derfor bestemte jeg meg på fredag for å ta en pause. Jeg måtte bare dra en plass hvor jeg ikke føler meg fullt så synlig. Da passet det veldig bra at søsteren min fortalte meg at hun skulle være i Skien fra fredag til lørdag og pakke ned og vaske ut leiligheten.

Så på fredag etter forelesning og jobb bar det til skien. Var ikke så m ye jeg hjalp til med i leiligheten denne kvelden, bare litt bæring og søppelkasting. Så kjøpte vi middag på Bergbys (NaaaaaaaaaaaaaM!) og så film med brorsan, før vi tok en (relativt) tidlig kveld.

Lørdag (det var i går altså) stod vi opp tidlig og stakk på downtown for å shoppe litte grann. Jeg måtte ha ny bukse, etter at jeg ødela yndlingsbuksa mi når jeg tryna for ett par uker siden (jeg har fortsatt skrubbsår). I tillegg fikk jeg kjøpt meg ny tlf, som jeg postet i går. Den er kjempe fiiiin, og jeg er, foreløpig, veldig fornøyd. Jeg var veldig glad i min lille søte X10mini, men den har hatt sine sykdommer, og nå tror jeg den snart slipper taket, fordi det er kjempe vanskelig og få den til å lade:(

Uansett! Når det morsomme var ferdig var det rett i bresjen! De to som hadde leid leiligheten til søstra mi er noen jævla griser (tilgi fransken)! De har bodd der i 1 år, og jeg tror det er ca ett år siden den leiligheten ble vasket sist. De hadde rett og slett bare tatt tingene sine og reist, det var ikke rent ett sted! Det var flekker og smuler, og sand, og støv overalt. Og sluket i dusjen var så kvalmt at det bare kastet vi. De burde skamme seg.virkelig.

Som takk for hjelpen kjøpte Bård (min fremtidige svoger) mat til meg på 'wait for it'  BERGBYS! Jada, vi spiste middag på bergbys i går også. Denne helga har vært utrolig usunn, det blir lenge til neste gang og neste uke er det skjerpings. Men skal man ta en pause så skal man ta en pause:)

I dag skal jeg skrive oppgave. That's it. Jeg skal bare skrive oppgave. Jeg må bli ferdig med min del, som avtalt med Hege. Så det er det jeg har tenkt og gjøre nå. Med engang jeg er ferdig med dette innlegget. Sikkert derfor det ble så langt. Sikkert derfor det er så vanskelig og avslutte også...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits