Deadlines!

Nå er det ikke lenge til de som skal søke på skole må gjøre sitt endelige valg. Og hvis jeg husker rett kommer angsten og panikken krypende sånn ca nå.


Det er virkelig ikke noen vits i å stresse seg selv for mye. Velg det som gjør deg minst stresset, det du kan se for deg at du ikke vil gå lei av med det første. Bare vær sikker på at det er noe du er intressert i, for det er dette du vil holde på med den neste tiden, og det er så mye enklere hvis det er noe du faktisk liker.


Det er såååå mange som velger det de velger fordi det er der pengene ligger.


Men jeg har mine tvil om hvor lenge man orker å holde på med et studie, eller være i en jobb som man egentlig ikke bryr seg noe videre om, annet enn som en inntektskilde. Da er det bedre å finne den gyldne middelvei. Man blir ikke lykkelig av penger allikevel.

Men jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Det er ikke verdens undergang om du begynner å studere og skjønner at du har valgt feil. Jeg kjenner kjempe mange som har gjort det. Hell, jeg har gjort det selv! Man lærer best ved å prøve og feile. Og det er tross alt bedre å starte på nytt, enn å kjøre seg selv inn i ett hjørne man egentlig ikke vil være i.

Og uansett, det er ikke sikkert det er det som skjer heller. Kanskje dere treffer blink på første valg!De fleste gjør jo det, så hvorfor skal ikke dere?Det er uansett verdt forsøket, så det er bare å sette i gang:)Lykke til!

 

2 kommentarer

Vero

07.04.2011 kl.18:01

Flott innlegg :) Ble rolig av å lese det selvom jeg er ferdig utdannet i løpet av våren :) heheh..

Life Lemons & Lemonade

07.04.2011 kl.19:13

Vero:Så bra :)

Skriv en ny kommentar

Life Lemons & Lemonade

Life Lemons & Lemonade

29, Skien

Jeg er en jente på 29 år som for tiden befinner meg i en situasjon hvor jeg har ganske mye fritid, Jeg bruker derfor mye av tiden min på å hekle, og tenke jeg kunne bruke denne bloggen til å dele noen av de fine oppskriftene jeg finner med dere :)

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits